Stichting UNIT Academie

De Stichting UNIT Academie helpt (jong)volwassenen met een vorm van autisme en/of aanverwante problematiek, maar daarnaast met een bovengemiddelde aanleg voor beeldende kunst en vormgeving om weer aansluiting te vinden bij de samenleving.

Stichting UNIT Academie bestaat uit een atelier en een winkel. UNIT staat voor ‘UNIek Talent’. Afhankelijk van de mogelijkheden en wensen helpen we de deelnemers om een stap te kunnen zetten naar een plek waar hij of zij zich thuisvoelt. De UNIT Academie stimuleert en bouwt met de deelnemer de kunstzinnige aanleg uit met behulp van beeldende activiteiten als bijvoorbeeld: schilder- en tekentechnieken, ontwerpen, 3D-modelleren en printen, fotograferen en grafische vormgeving. Daarnaast motiveert zij de deelnemer om de communicatieve vaardigheden uit te breiden. Met individuele gesprekken wordt geprobeerd de deelnemers handvatten te geven waarmee zij aansluiting kunnen vinden op de wereld om hen heen.

Adres en Contact

Postadres:
Raailand 1,
6573BK Beek

UNIT Atelier:
St. Canisiussingel 36B
Nijmegen

UNIT Winkel:
Passage Molenpoort 37
Nijmegen

Telefoon
06 175 441 75

E-mail:

info@unitacademie.nl

Website:

www.unitacademie.nl

Openingstijden

UNIT Atelier
maandag t/m donderdag
van 13 uur tot 17 uur

UNIT Winkel
dinsdag t/m zaterdag
van 10 tot 17 uur

Activiteiten 

(klik op de + voor meer info )

Beeldende activiteiten

Beeldende activiteiten onder leiding van kunstenaars en vormgeving met als doel om je weer richting te geven naar een vervolgstap of een gestructureerd leven.

Share This