Starters4Communities Nijmegen

Starters4Communities biedt een praktijkgericht trainingsprogramma in sociaal ondernemen en maatschappelijke innovatie. Startende professionals werken samen met lokale impactprojecten en sociale ondernemingen uit Nijmegen. Op deze manier creëren we een win-win situatie voor zowel de impactprojecten als de starters. Dit doen wij in verschillende steden, waaronder Nijmegen.

Samen werken wij aan dromen voor de buurt en onze toekomst! Met een gevarieerd team van jonge professionals uit diverse opleidingsachtergronden gaan we in dit programma aan de slag om lokale impactprojecten in Nijmegen te ondersteunen. Door verbindingen te leggen komen we gezamenlijk tot vernieuwende oplossingen die de impactprojecten een boost geven. De starters leren sociaal ondernemend te denken en handelen, ontdekken hun talenten en passies en werken zo aan een sterke toekomst. Samen met de impactprojecten werken we toe naar een sterk, leefbaar en dynamisch Nijmegen.

Adres en Contact

Rabobank Nijmegen,
Keizer Karelplein 1,
6511 NC Nijmegen

Telefoonnummer:
06-23259630 (Iris)

E-mail:

iris@starters4communities.nl

Website:

www.starters4communities.nl

Openingstijden

N.v.t.

Activiteiten 

(klik op de + voor meer info )

Informatieavond nr 1 17-05-2018

Op donderdag 17 mei 2018 organiseert Starters4Communities Nijmegen bij de Rabobank: Keizer Karelplein 1, 6511 NC Nijmegen een informatieavond, om potentiële Starters en geïnteresseerden kennis te laten maken met het trainingsprogramma in sociaal ondernemen. Voor meer informatie of interesse in de informatieavond, geef je op via onze contactgegevens.

Informatieavond nr 2 11-06-2018

Op maandag 11 juni 2018 organiseert Starters4Communities Nijmegen bij de Rabobank: Keizer Karelplein 1, 6511 NC Nijmegen een informatieavond, om potentiële Starters en geïnteresseerden kennis te laten maken met het trainingsprogramma in sociaal ondernemen. Voor meer informatie of interesse in de informatieavond, geef je op via onze contactgegevens.

Informatieavond nr 3 09-07-2018

Op maandag 9 juli 2018 organiseert Starters4Communities Nijmegen bij de Rabobank: Keizer Karelplein 1, 6511 NC Nijmegen een informatieavond, om potentiële Starters en geïnteresseerden kennis te laten maken met het trainingsprogramma in sociaal ondernemen. Voor meer informatie of interesse in de informatieavond, geef je op via onze contactgegevens.

Informatieavond nr 4 30-08-2018

Op donderdag 30 augustus 2018 organiseert Starters4Communities Nijmegen bij de Rabobank: Keizer Karelplein 1, 6511 NC Nijmegen een informatieavond, om potentiële Starters en geïnteresseerden kennis te laten maken met het trainingsprogramma in sociaal ondernemen. Voor meer informatie of interesse in de informatieavond, geef je op via onze contactgegevens.

Starters4Communities Nijmegen 4

Op donderdag 13 september 2018 gaan we met een nieuwe groep Starters Nijmegen sociaal ondernemender maken! Voor meer informatie of interesse in het trainingsprogramma, neem gerust contact met ons op.

Share This