SAAM Nijmegen

SAAM Nijmegen organiseert sinds juni 2017 laagdrempelige ontmoetingen voor ouders met jonge kinderen in Nijmegen. SAAM Nijmegen wil ouders en hun jonge kinderen de mogelijkheid bieden om samen te komen. Om op een gemakkelijke en gezellige manier met elkaar in contact te komen. Soms door gericht een activiteit aan te bieden en vooral door in een speeltuin of café samen te komen onder het genot van een kopje koffie of thee. Dit alles omdat wij vinden dat samen zoveel leuker is dan alleen. Voor ouders en voor kinderen. Kijk op www.facebook.com/saamnijmegen.nl voor meer informatie en de data voor ontmoetingen. Kom gezellig een keer langs! Iedereen is welkom.

Adres en Contact

Tussenweg 12
6532 ZE Nijmegen

Telefoonnummer:
06 – 499 602 45

E-mail:

saamnijmegen@gmail.com

Website:

www.saamnijmegen.nl

Openingstijden

Wisselend, maar elke vrijdagochtend van 10 tot half 12.
Locatie Open of De Klif

Activiteiten 

(klik op de + voor meer info )

SAAM bij Open

Ouders met jonge kinderen komen eens in de twee weken op vrijdagochtend samen in Open, aan de Lange Hezelstraat.
Meet-ups for parents and their younger childeren in Open, at the Lange Hezelstraat.

Het is een rustig samenzijn. Met voldoende speelgoed en veel ruimte voor ouders om te kletsen en elkaar te leren kennen.
It’s a peaceful meetup. With plenty of toys and room for the parents to talk and get to know each other.

SAAM in het park

We gaan elke twee weken op woensdagmiddag naar speeltuin Het Kraaienest. Komen jullie ook?? Iedereen is welkom.
We gaan achterin zitten, bij de schommels. Voor koffie, thee wordt gezorgd! Nemen jullie wat fruit of lekkers mee voor de kinderen om te delen?

We are going to meet at the Kraaienest every other week!! We hope we can share a lot of relaxed afternoons here.

We will be sitting in the back of the playground, near the swings. We will bring coffee, tea. Will you bring some fruit or things to eat to share??

SAAM in de Klif

Ontmoetingsochtend voor ouders met jonge kinderen! Er is voldoende speelgoed en speelplek voor de kinderen. Eens in de twee weken komen we op vrijdagochtend samen.
Meet-ups for parents and their younger childeren!! With plenty of toys and room to play for the children.

Komen jullie ook? Deelname is geheel gratis en vrijblijvend.
Will you come too? Being there involves no costs or obligations

SAAM (draag)wandelen

Geta organiseert weer een draagwandeling! Deze keer in het Kronenburgerpark. Met een speciaal passend thema. Namelijk zomerdragen! Welke stoffen zijn dan licht en ondersteunend genoeg, welke draagdoek gebruik je voor op reis, hoe ga je oververhitting tegen en tot slot waterslings, Geta kan er eentje laten zien!
Daarnaast is het ook gewoon gezellig samen wandelen en kletsen. Wat je wil. We eindigen beginnen en eindigen in de grote speeltuin bovenin het park. Hier kunnen de grotere kinderen dan ook even lekker spelen. Hoe de wandeling verloopt, hangt af van het aantal bezoekers en de behoeften..

Share This