Marikenhuis, Centrum voor leven met en na kanker

Het Marikenhuis aan de Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen is een ontmoetingsplek voor iedereen die geconfronteerd wordt met kanker. Voor patiënten, ex-patiënten en hun naasten. Als je de diagnose kanker krijgt verandert er veel in je leven. Misschien heb je vragen, ben je bang of verdrietig, uit het lood geslagen. Het Marikenhuis is er voor jou. Voor als je zelf ziek bent of ziek bent geweest. Of voor als je dierbare kanker heeft of daaraan is overleden.

Tijdens de openingstijden van het Marikenhuis kun je altijd binnenlopen. Er is een gastheer of gastvrouw aanwezig om je te ontvangen voor een kopje koffie, een luisterend oor of een goed gesprek. Ook zijn er verschillende lotgenotengroepen en spreekuren op afspraak. Zo kun je bij voorbeeld een afspraak maken om je bezoek aan de specialist voor te bereiden.

Ook kun je deelnemen aan diverse workshops. Zo hebben we bijvoorbeeld creatieve workshops, mindfulness of Chineng Qigong, yoga en Shiatsu-massage. Of bezoek een van de informatieve thema-bijeenkomsten. Een volledig overzicht vind je op de website www.marikenhuis/agenda

Adres en Contact

Slotemaker de Bruïneweg 163
6532 AC Nijmegen

Telefoon tijdens openingsuren:
024-3031522
B.g.g.
06-13077306

E-mail:

welkom@marikenhuis.nl

Website:

www.marikenhuis.nl

Openingstijden

Open inloop:
maandag t/m donderdag

van 13.00 tot 16.00 uur.

Wil je een gastheer of gastvrouw spreken op werkdagen buiten de reguliere inlooptijden om, dus tussen 10.00 en 13.00 uur of tussen 16.00 en 18.00 uur of op vrijdag?
Geef dan in je mail aan welkom@marikenhuis.nl je naam en telefoonnummer door en twee opties met datum en tijd waarop je kunt afspreken. Je krijgt dan z.s.m. een telefoontje van ons.

Activiteiten 

(klik op de + voor meer info )

Voor alle activiteiten

Voor alle activiteiten data en aanmelding zie onze website:
www.marikenhuis.nl/agenda.
Een verwijzing is niet nodig. We vragen per activiteit een kleine bijdrage.

Share This