Iederal

iederal biedt een breed en gevarieerd programma van events op het gebied van zingeving. Van interactieve lezingen, natuurevenementen (ook voor kinderen!), zang-, kunst- en muziekbelevingen tot gespreksdiners.

iederal daagt je uit met een frisse, nieuwe blik je denken, waarden en handelen onder de loep te nemen. Eens anders te kijken. Je te verdiepen en te verbinden.

iederal streeft naar een wereld met meer compassie, solidariteit en duurzaamheid. Met de events wil de initiatiefnemer van iederal, Apostolisch Genootschap, deze waarden in de samenleving verstevigen.

Adres en Contact

’t Hoogt 4
3742 AT Baarn

Telefoonnummer:
035-5488799

E-mail:

info@iederal.nl

Website:

www.iederal.nl

Openingstijden

Nvt

Activiteiten 

(klik op de + voor meer info )

Liefde – Zet je roze bril af. Interactieve lezing door Jan Drost

Op 17 februari veegt filosoof Jan Drost alle romantische ideeën van tafel. Zijn wij vrij als het op de liefde aankomt? Hebben wij iets over ons liefdesleven te zeggen? Stel deze avond al jouw vragen over de liefde. Om 20:00u in de Thiemeloods (Leemptstraat 34, Nijmegen).

Positief samenleven

Verbinding met jezelf. Met anderen. Met de wereld. Samenleven én jezelf blijven. In 4 bijeenkomsten kom je samen meer te weten over jezelf. En ontdek je welke positieve bijdrage jij bent. Op 12 maart, 26 maart, 9 april en 23 april in ’t Hert Nijmegen.

Sprokkelkunst

Verwonder je. Over alles wat je ziet. Takken, eikels, kastanjes, bladeren, beukennootjes, besjes. Maak er een kunstwerk van. Zoek de verbinding. Maak samen met alle andere kinderen een kunstwerk. Geef je creaties terug aan de natuur.
Voor opvoeders met hun kinderen (4 tot 9 jaar). 16 mei, verzamelen om 10u op de Parkeerplaats Heumensoord.

Vriend zijn – lezing door filosoof Lammert Kamphuis

Hoe zie jij je vrienden? En hoe kijken ze naar jou? Iedereen weet dat  vriendschappen  belangrijk zijn, maar vaak vinden we ze ook vanzelfsprekend.
Tijdens deze avond onderzoek je met filosoof Lammert Kamphuis welke verschillende soorten vrienden er zijn. Ben je zelf de vriend die je zou willen hebben?
18 mei om 20u in de Thiemeloods (Leempstraat 34).

Waardevol opvoeden

Wat zijn de waarden die jij je kind wilt meegeven? Wat geven ze jou mee? Kun je ze leren gelukkig te zijn? Allemaal vragen waarop je jouw antwoorden kan ontdekken.
Je verdiept je met andere ouders/verzorgers in wat jij belangrijk vindt om je kind mee te geven. En hoe je dat doet.
3, 10 en 17 juni in ’t Hert.

Share This