De Avatar® Cursus

“Wat we moeten oplossen is hoe we zorg en compassie waardevoller kunnen maken dan eigendunk en andere niet-duurzame zaken. De uiteindelijke uitweg is om op grote schaal de verlichte geest van spiritueel bewustzijn wakker te maken.” – Harry Palmer, auteur van het Avatar materiaal.

In Oktober 2009 werd het Compassie Project gelanceerd met als doel om 1 miljoen keer de Compassie Oefening te delen via de Compassie Kaart. Dat doel is binnen een paar maanden bereikt. Nu zijn al meer dan 6 miljoen compassie kaarten wereldwijd uitgegeven in 36 talen.

De Compassieoefening is een van de oefeningen uit de Avatar training. Belangrijke thema’s van de training zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, compassie en dienstbaarheid aan anderen. Avatar is een negendaagse zelfempowerment training die wordt gegeven door een wereldwijd netwerk van gelicenseerde Avatar Masters.

Volgens vele studenten is Avatar® het meest krachtige, puurste zelfontwikkelingsprogramma dat beschikbaar is. Het bestaat uit een reeks ervaringsgerichte oefeningen waarmee je jezelf gaat herontdekken en jouw bewustzijn kunt afstemmen op wat jij wilt bereiken. Daarbij ga je jouw eigen unieke inzichten en realisaties beleven.

Avatar® en ReSurfacing® zijn geregistreerd handelsmerken van Star’s Edge Inc. Alle rechten voorbehouden.

Adres en Contact

De Avatar Cursus wordt regelmatig gegeven in
Hotel Erica, Berg en Dal.

Neem contact op met Tonny Beernink voor meer informatie.

Telefoonnummer:
0243453180

E-mail:

info@avatar.nl

Website:

www.avatar.nl

Openingstijden

Zie https://avatar.nl/nl/events/ voor een compleet overzicht.

Activiteiten 

(klik op de + voor meer info )

Wereldwijd Compassie Project

Heb je ooit wel eens de warmte gevoeld van de ochtendzon op je gezicht? Zo voelt de uitzending van het oneindige zijn, het inspireert goedheid en liefde en mededogen. En het brengt tranen in je ogen en compassie in je hart. Laten we de hoeveelheid compassie op de planeet vergroten…”
uit een toespraak van Harry Palmer

Bestel jouw Compassie Kaarten via onze site.

https://theavatarcourse.com/the-compassion-project-dutch.html

Compassie Project Meetups

Regelmatig houden we Compassie Meetups in het land, en ook in Nijmegen. Kijk op http://www.meetup.com/Compassion-Project-Nijmegen/ voor meer informatie en data.

Avatar ReSurfacing Workshop (2 dagen)

De oefeningen uit de ReSurfacing Workshop (deel I Avatar) nemen je mee achter de schermen van bewustzijn om een kijkje te nemen naar de blauwdruk die jij gebruikt om je leven op te bouwen. Deze tocht resulteert in een intieme verbinding met een diepere, meer compassievolle en bewuste staat van jezelf.

De Avatar Cursus (9 dagen)

De driedelige cursus heeft tot doel je te begeleiden bij het onderzoek van jouw eigen overtuigingssysteem en je gereedschap te verschaffen waarmee je die dingen kunt veranderen die je wilt veranderen. De Avatar® Cursus geeft je toegang tot de innerlijke werking van je eigen bewustzijn.

Share This