Compassion Fest

Op 26 november wordt de eerste Nijmeegse Compassie-ambassadeur geïnstalleerd, gevolgd door een attractief programma.
Plaats : De Lindenberg, Ridderstraat 23 in Nijmegen.

26 november 14:00
De Lindenberg, Ridderstraat 23, 6511 TM Nijmegen

Jij komt toch ook?
Op 26 november organiseert Nijmegen Stad van compassie Compassion Fest. Op deze manier staan we stil bij het belang van compassie in de samenleving en in onze stad. Dit zal plaatsvinden in De Lindenberg om 14:00

Wist je dat?
28 november de officiële ‘World Compassion Day’ is en er dus wereldwijd stilgestaan wordt bij compassie en de waarde voor mensen. Nijmegen Stad van Compassie wil dit ook naar Nijmegen brengen. De boodschap die wij over willen brengen is: Nijmegen wil een stad zijn voor iedereen, een stad die staat voor mededogen voor elkaar.

Kan je zelf iets doen?
Je draagt bij door te komen en andere deelnemers te ontmoeten! De bijeenkomst is gratis, je bent van harte welkom!

Wat gaan we doen?
We willen jou, als inwoner van Nijmegen graag ontmoeten bij dit Compassion Fest. Er is een gevarieerd programma vol compassie activiteiten. We beginnenmet de bekendmaking van de eerste Nijmeegse compassie-ambassadeur. Daarna vertellen verschillende inspirerende Nijmeegse sprekers ophun eigen manier over hun verbinding met compassie. Omdat compassie ontstaat in de ontmoetingmet de ander nodigen we alle aanwezigen uit om vooral bij de gezamenlijke activiteiten mee te doen. Bekijk het programma op de achterkant en zie wat jou aanspreekt!

Het programma

Wil je de bekendmaking van de eerste compassieambassadeur meemaken en interessante Nijmeegse sprekers horen? Kom dan om 14:00! Help mee om de compassie boom te laten groeien en wees creabea met ons rondom het begrip compassie samen met studenten van Social work! Verder is er een klein doorlopend programma:

14:00 Inloop
14:15 Opening met diverse sprekers
14:45 Theaterronde
15:15 Soep en kletskaarten
15:45 Theaterronde
16:15 Soep en kletskaarten
16:45 Afronding

Heb je nog vragen? Neem contact op met:
ambassadeur@nijmegenstadvancompassie.nl

www.nijmegenstadvancompassie.nl/ambassadeursteam
www.facebook.com/compassie024
@nijmegen_stad_van_compassie

Nijmegen Stad van Compassie op Facebook

Share This